Wednesday, July 29, 2009

H1N1

Athirah bercuti mulai hari ini.. disebabkan 4 pelajar UPM positif H1N1, makanya langkah keselamatan diambil untuk elakkan penularan wabak.. huhu.. free2 je cuti seminggu.. hopefully UM takkan join sekali IPT2 lain yang dah kene tutup for a while ni. banyak lagi keje nak disiapkan kat klinik..dah la lately macam banyak je menangguhkan keje, aduyai...itulah manusia, dah terhantuk baru nak terngadah...

ohh..lupe lagi...SP yang dirancang bersama cik Sarah masih belum bergerak apa-apa lagi..macamana ni??? resolusi hari tu pun belum abes salin..hehe.. Sarah, pas kat akak ye kalo dah siap..nak tengok dan buat contoh.haha..

nota kaki: nak pergi menghantar budak kecik tu ke hentian Putra..

2 comments:

merentas horizon said...

hahaha..sungguh la kak.. habis KGN resolusi nye pun entah kemana..
saya baru masukkan KRA pertama je.. akidah yang sempurna..
dan tertangguh hingga sekarang.

SI PENGEMBARA JALANAN said...

ohhh..tidakkk..jangan begitu ye cik...kalau anda tertunda saya apatah lagi..even tho saya dah buat keputusan, tp still hold lagi tau..tunggu kamu setelkan SP dulu..hehe..amacam??