Friday, October 9, 2009

makhluk belaan Athirah yang terbaru..

Athirah ada anak kucing baru di umah@hostel kt upm sana. gile jeles menggebu-gebu dalam hati saya..

tak boleh jadi nih..nak g tengok jugak malam ni..mana aci, die bole dapat anak kucing comeyl dengan free2 je. tak yah simpan stress sorang-sorang dah, ada cik kucing comeyl yang akan jadi tukang penghilang tekanan jiwa.duhh, jelesnye!!!!! tapi kan, later on, saya juga yang akan dapat hak untuk membela dan jadi kawan baik kucing kiut itu, sebab bile cik kak sorang tu dah sibuk dengan klinik dan hospital, cuti dan study, sape lagi la makhluk yang nak bertanggungjawab mengambil alih menjaga anak kucing cun tu melainkan saya..[hehe..gelak kejam dalam jiwa, bagi Athirah pulak jeles..]

urghhh, nak g tengok kucing tu!! tapi esok ade study grup kat library, manekan daya nak terkejar ke upm then balik sini semula sebelum kul 10 pagi sok! ni pun dah kul bape dah ni.. ahad jadual dah full, minggu depan pun lagila...huhu..

[gile excited life jadinye hanya dek kerana kucing seekor!! haha.. anak-anak Hj Mohd Noor memang macam ni..otak tak centre sangat kalo dah tiba ke bab anak-anak kucing..heh]

takpela, nak juge celah lari-lari ke upm sana semata-mata nak hilang stress!!!heh~

2 comments:

snor87 said...

hoho..makhluk yg mempunyai kuku tajam itu...amat sy takuti.. (>_<)

k.mash ni, nape suke dia...? xleh trima...huaaa~

SI PENGEMBARA JALANAN said...

haha..miha2..sabo jela
dengan kucing pun nak berperang ke??
haha